LÆR Å SPILLE GOLF MED PUTTE

Vi tilbyr denne sesongen golfskole, i Vågen.

I Barn & Golf aktivitetene er det lek med ball som er viktig og

som en del av golf-opplæringen for barn i klubben, kan man også ta golfmerkene.

Tirsdager ved klubbhuset:

31. mai, 7. juni, 14. juni, 21. juni, 28. juni,

2. august, 9. august, 16. august, 23. august, 30 august og 6. september.

7 og 8 år: kl. 1900-2000

9 og 10 år: kl. 1800-1900

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 90 10 87 46

Pris kr. 400,-

Spørsmål, ta gjerne kontakt.

Her er vår aktivitetsleder for Barn & Golf sesongen 2016.

Det er Preben Endrè Fossum.

Han vil være den du møter på alle treninger

og sammen skal dere ha det gøy på golfbanen.

Golfmerkene skal motivere barna til å lære og gi dem et bevis på hva de har lært. Barna begynner med puttemerket på første trinn i stigen og fortsetter klatringen oppover. Det benyttes egne scorekort for hvert av merkene. I tillegg til de praktiske ferdighetene, skal spilleren kunne besvare noen spørsmål om golfvett og regler for å få godkjent det enkelte merket. Når en spiller har klart gullmerket, får spilleren klubbhandicap 54.

Øvelsene til Golfmerket arrangeres som en naturlig del av barnas treningsaktivitet i klubben. Opplæringen gjennomføres mest mulig i praksis, med støtte av et aktivitetshefte. Spillerne skal gjennomføre øvelser på 9 forskjellige stasjoner. Øvelsene omfatter putting, chipping, pitching over nett, bunkerslag, lengste drive, spill av et par 3 hull og triksing med ball.